Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Egészségnapot rendeztek a Keményben

Zsúfolásig megtelt a tornaterem előtti folyosó érdeklődő diákokkal a Keményben 2018. október 16-án délelőtt. Az ok nagyon egyszerű, mindenkit érdekel saját egészsége és annak megtartásának lehetősége.

Írta:   |  Forrás: bszc.hu  |  Rovat: Helyben
Megjelent: 2018. október 24., szerda 13:06
Írta:   |  Forrás: bszc.hu
Rovat: Helyben
Megjelent: 2018. október 24., szerda 13:06

A BSZC Kemény Gábor Logisztikai és Közlekedési Szakgimnáziumában már több mint tíz éve rendszeresek az Egészségnapok. Ezekre mindig meghívást kapnak a Békéscsabai Kábítószerügyi Egyeztető Fórum tagszervezetei.

Az idei tanév első ilyen rendezvényén képviselte magát a Békéscsabai Védőnői Szolgálat, akik egyben a Drogprevenciós Munkacsoport tagjai is, a Mi-Értünk Prevenciós és Segítő Egyesület és a Békés Megyei Kormányhivatal munkatársai.

Egy külön teremben a 9-10. osztályok képviseletében több mint húsz diák workshopon vett részt, melyet Karácsony Zsolt tartott. A lehetőséget a Dr. Baly Hermina Mentálhigiénés Alapítvány – mely szintén a KEF egyik tagszervezete – „A család mint erőforrás” című pályázatából teremtette meg.

Az iskola és a tagszervezetek együttműködése példaértékű. Játékos interaktív formában közvetítettek hasznos információkat és erősítették az egészségmagatartást, hogy egészséggel kapcsolatos szokásaink tartósan segítsék az egészségtudatos életmódot.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!