Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

DÖKrime: A békéscsabai Diákönkormányzat bált szervez

A pandémia az elmúlt két évben kissé elhatárolta a fiatalokat a zenés-táncos rendezvényektől, ebbe beleértve a diákbálakat is. A DÖK 2020 után újra várja a diákokat egy táncos mulatságra, amely hátborzongatóan titokzatos lesz az idei évben

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Diákélet / Mozdulj!
Megjelent: 2022. január 22., szombat 19:51
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Diákélet / Mozdulj!
Megjelent: 2022. január 22., szombat 19:51
  1. február 4-én rendezik meg a DÖKrime fantázianévvel ellátott bált a Csabagyöngye Kulturális Központban. A bál témája idén a maffiák, nyomozók világa az 1920-as/30-as évek hátterébe  bújtatva, ezért rejtélyek sokasága várja majd a résztvevőket a szokásos parti hangulaton kívül.

Az est dresscode-ja különleges: a fekete, fehér, arany és bronz színek, melyek a régi korok világára emlékeztetnek. A bálon a vacsora után fellép a Show és bors parti zenekar, ezután pedig záróráig Taylor Z dj felel majd a hangulatért. A bálra lehetőség lesz külön vacsorás, illetve koncertes jegyet vásárolni, de a rendezvény az aktuális szabályok miatt csak védettségi igazolvánnyal látogatható. A 2020-as DÖKasino után a szervezők remélik, ez a téma is nagy érdeklődést kelt majd. A jegyek már kaphatóak a Csabagyöngye információs pultjánál.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!