Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

DÖKasino – Idén is bálozott a Békéscsabai Diákönkormányzat

A városi DÖK február 28-án rendezte meg idei bálját a Csabagyöngyében, DÖKaszinó néven. A terem a díszlettel együtt a titkos ügynökös filmek kaszinóvilágát idézte. Az esemény minden eddiginél nagyobb elismerést kapott.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet / Fotók
Megjelent: 2020. március 4., szerda 16:56
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet / Fotók
Megjelent: 2020. március 4., szerda 16:56

A bál este fél hétkor nyitotta meg kapuit azon vendégek előtt, akik vacsorás jegyet vásároltak, őket már várták a fehér, fekete és piros skálában feldíszített asztalok, majd 19 órakor Sajben Bálint és Frajtsák Florina köszöntötte a vendégeket.

Elfogadta a városi diákszervezet meghívását és megtisztelte jelenlétével az eseményt Szarvas Péter, Békéscsaba polgármestere, aki beszédével meg is nyitotta azt. A város részéről jelen volt még Szántó Zsolt kabinetvezető és Bágy Petra ifjúsági referens is.

Polgármester úr megnyitója után Kovács Ákos, a Békéscsabai Diákönkormányzat elnöke köszöntötte a jelenlévőket.

A vacsora végeztével 20:30-kor engedték be a koncertes jeggyel rendelkezőket, 21 órától pedig megkezdte koncertjét a Show és Bors zenekar. Igaz kaszinóhangulat támadt, a diákok 2 óráig rophatták a táncot és az egész este folyamán kérhettek képet a fotófalnál.

A két előadó közötti szünetben bemutatkoztak a bálkirály- és királynő-jelöltek, majd éjfél előtt az is kiderült, hogy 2020-ban Kotroczó Evelin és Szakál Martina nyerték el a címet. A buli tovább fokozódott ugyanis éjjel 2-ig Taylor Z emelte tetőfokra a hangulatot.

Bátran állíthatjuk, hogy az egyik legszínvonalasabb bálon vagyunk túl, amelyen mindenki jól érezte magát.

Galéria

Fotók: Fábián Réka
(A fotófalas képeket ide kattintva találjátok.)

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!