Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. július 20., szombat

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Diplomaosztó a Gál Ferenc Főiskolán

Negyvenöten vehették át diplomájukat a Gál Ferenc Főiskola június 22-i, pénteki ünnepségén, az intézmény sportcsarnokában.

Írta:   |  Forrás: Behír.hu - Gyemendi Réka  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2018. június 25., hétfő 14:00

Az utóbbi években már nem csak Szegeden tart tanévzárókat a főiskola, hiszen a székhely mellett több városában is működnek intézményei. A Békéscsabán diplomázott hallgatók tanulmányaikat még a Szent István Egyetemen kezdték, február elsejétől viszont a kar a Gál Ferenc Főiskolához került, így az intézménynek ez az első tanévzárója a városban.

Dr. Kozma Gábor diakónus, főiskolai tanár ünnepi beszédében elmondta: bármerre is sodorja az élet a most végzett hallgatókat, a város visszavárja őket.

Változhatott a fenntartónk, a nevünk, de egy valami sosem változhat: az, hogy minden erőnkkel arra törekedjünk, hogy a mai magas igényeket támasztó munkaerőpiacra jól felkészült, szakmájukat magas szinten ellátni képes fiatalokat képezzünk” – mondta el dr. Lipcsei Imre, főiskola tanár, kari rektori megbízott, ügyvivő dékán.

A sikeres államvizsgát tett hallgatók Gazdálkodási és menedzsment, Műszaki menedzser, valamint Pénzügy és számvitel alapszakon sajátították el ismereteiket.

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!