Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 24., péntek

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Deák-napi programok az Andrássyban

Az Andrássy Kollégium rendszeresen megrendezi a Deák Napok nevezetű rendezvénysorozatot, melynek keretein belül a kollégisták különböző izgalmas programokon vehetnek részt.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet / Fotók
Megjelent: 2018. május 25., péntek 12:51
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet / Fotók
Megjelent: 2018. május 25., péntek 12:51

Az esemény idén május 16-án, szerdán délután kezdődött a fiúkollégium kistanulójában elhelyezett kiállítással, melynek keretein belül a BEG főként divat és fotográfus szakára járó diákjai mutatták be alkotásaikat. Ezután focimérkőzés következett, melyen főleg a fiúkollégium tanulói jelentek meg.

A késő délutáni órákban aztán a Waste of Skin nevű együttes lépett fel, akik már több sikeres koncerten is túl vannak, nem meglepő módon ez az előadás is ezt a sort gyarapítja. Este pedig éjszakába nyúló pincebuli várta azokat, akiknek még szórakozni támadt kedvük.

Másnap a kollégisták nagy többsége nyolckor még az ágyban feküdt, élvezve az aznapi kikérőt a kollégium vezetésének jóvoltából. Délelőtt póker, csocsó, Honfoglaló és karikaturisták várták az arra tévedt diákokat, míg a másik szobában filmvetítés, valamint rögtönzött bűvészbemutató zajlott.

Délután is folytatódtak a programok, már ha egyeseknek nem kellett valamilyen témazáróra vagy dolgozatra beugrania, majd késő délután a „Ki mit tud?” szórakoztatta az érdeklődőket, ahol a kollégium diákjai mutathatták meg tehetségüket. A napot az eredményhirdetés zárta, vagyis inkább a pizza, amit a diákok vacsoraként kaptak.

Galéria

Fotók: Polyák Máté

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!