Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. május 30., szombat

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Csabai önkéntes fiatalok Budapesten, a V4 Ifjúsági Konferencián

Tizenkét Békéscsabai önkéntes fiatal kapott lehetőséget, hogy elutazzon Budapestre a visegrádi országok fiataljainak konferenciájára.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Nem vicc
Megjelent: 2018. június 11., hétfő 10:24

Háromnapos konferenciára gyűltek össze Budapesten a visegrádi négyek fiataljai május 28. és 31. között. Békéscsabáról 12 fiatal utazott el a konferenciára, őket kérdeztük, hogyan érezték magukat és milyen élményekkel gazdagodtak.

Hatalmas lehetőséget kaptunk hogy elutazhattunk Budapestre költségek nélkül, egy fantasztikus társasággal. Az utazás során új barátságokat kötöttünk, egy kis családdá kovácsolódtunk a pár nap alatt. 2018. május 28-án, délután három órakor két kisbusszal indultunk el, és este hat órakor érkeztünk meg a Zánkaházba, ahol megbeszéltünk az elkövetkezendő napok programját.

V4 Ifjúsági Konferencia 2018 (Fotó: BAM)

(Fotó: BAM)

Nagyon kíváncsian vártuk hogy mi vár ránk a Nemzeti Múzeumban, amelyet feladataink elvégzése után körbejárhattunk. Lehetőségünk nyílt más nemzetiségű fiatalokkal beszélgetni és fejleszteni az angol nyelvtudásunkat. Amellett hogy a rendezvény lebonyolításában segítettünk, alkalmunk adódott a konferenciákon aktívan részt venni. Rengeteg információval gazdagodtunk, amelyeket lehetőségeink szerint hasznosítani is tudunk a jövőben. Az ott dolgozók és a hoszteszek segítőkészek voltak és lojalitást mutattak felénk.

Köszönjük az Új Nemzedék Központnak, hogy részesei lehettünk ennek a programnak és valamilyen formában kivehettük belőle a részünket. Csak ajánlani tudjuk másoknak is, mert egy remek élménnyel gazdagodtunk.

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!