Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 24., péntek

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Belvár Bál – Idén is fergeteges volt a hangulat a Belvárban

2020. március 4-én rendezték meg az idei Belvár Bált, amely ezúttal a „Találka a titkos kertben” fantázianevet kapta.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. március 21., szombat 17:28
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. március 21., szombat 17:28

A 18:30-as kapunyitáskor a frissen érkezők rögtön megcsodálhatták azt a virágos dekorációt, melyet a szervezők saját kezűleg készítettek különböző anyagokból. A megnyitó 19 órakor kezdődött, az estét Szekeres Eszter és Sárközi Renáta nyitották meg.

Ezt követően a Reláció nevű zenekar előadása követte egészen 22 óráig. A banda többnyire a magyar rockzene klasszikusait játszotta, saját elmondásuk szerint fő irányelvük, hogy sajátos előadásmódban szórakoztassák a közönséget az ilyesfajta muzsikákkal.

A vacsorajeggyel rendelkezők 20 órakor ülhettek asztalhoz. A menü rántott szelet volt sültkrumplival, de aki vegetáriánus menüt kért, az a hús helyett rántott gombát, -karfiolt illetve -sajtot kapott. Az asztalok többsége négy személyre volt terítve, de természetesen voltak több fős asztalok is. A zene mellett remek hangulatvilágítással látták el az étkezőt, hogy még stílusosabban vacsorázhassanak a bálozók.

22 órától DJ BlackNasty verette a zenét, hatalmas bulit csapva. A társaság nagyobb része szinte egész végig a parketten táncolt, mulatott. Több zenei stílus is felcsendült, a retrótól egészen a riddimig, így mindenki megtalálhatta a neki megfelelőt, amire rázhatta.

22:30-kor jelentették be a bálkirályt és a bárkirálynőt, név szerint Kondorosi Csanádot és Czira Barbarát, akik lassúztak egyet, majd újra szólt a riddim egészen éjfélig, amikor is véget ért a rendezvény.

Akik ott voltak, egy remek bált hagyhattak maguk mögött, amely színvonalas és hangulatos volt, és itt ki kell emelnünk, hogy az egészet diákok szervezték és valósították meg, szinte egyes egyedül.

Sajnos, a bálon szerkesztőségünk nem tudott fotózni, de jövőre ott leszünk!

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!