Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. július 20., szombat

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

BAM! Elindult Békéscsaba online diákújságja és ifjúsági információs portálja!

Ha egy olyan oldalt kerestél , ami neked és rólad szól, akkor jó helyen jársz! Mostantól téged is várunk folyamatosan frissülő fontos, hasznos és érdekes tartalommal, videókkal és képekkel.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: BAM
Megjelent: 2018. március 21., szerda 00:01

Bő három hónappal ezelőtt ült először össze szerkesztőségünk az Új Fejezet Békés Megyéért Ifjúsági Egyesület égisze alatt az Andrássy Úti Társaskörben (ATK), hogy létrehozzuk az első csabai ifjúsági médiaközpontot. A Békéscsabai Alkotó Média (BAM) nevet választottuk, mert úgy gondoltuk és éreztük, hogy valóban valami maradandót szeretnénk alkotni. Ennek az alkotómunkának a gyümölcse ez a portál is, amelynek reméljük te is visszatérő látogatója leszel.

Ha körbenézel a neten, több nekünk, fiataloknak szóló oldalt is találsz, azonban ezek túlnyomó többsége vagy csak egy témakörre (leginkább az oktatásra) fókuszál, vagy olyan dolgokról ír, mint általában a tinimagazinok. Akad persze néhány változatosabb is, azonban ezek leginkább egy-egy adott város fiataljaihoz szólnak. Közel tízezren koptatjuk a padokat a városi középsulikban, ezért úgy gondoltuk, hogy ha valahol elkélne egy városi diákújság, akkor itt, Békéscsabán mindenképp.

Azt tapasztaljuk ugyanis, hogy hiába vagyunk sokan, alig tudunk valamit egymásról, sőt magáról a városról sem. Vannak ugyan kedvenc helyeink, de nem nézünk körbe, így sok mindenről lemaradunk, mert nem tudjuk, hogy hol, mit érdemes megnézni, mi történik a közeljövőben, vagy akár csak hol lehet egy picit leülni dumálni. Többek között ezeken szeretnénk változtatni, illetve elmondani a világnak, hogy milyenek is vagyunk mi, békéscsabai diákok.

Tesszük mindezt nemcsak írásban, hanem képeken és videókon, na meg az egységes középiskolai sulirádión keresztül, amely utóbbit április 9-től hallhatjátok eleinte kéthetente, majd terveink szerint hetente a város minden középiskolájában, a hétfői nagyszünetekben.

Tarts hát velünk, olvasd és oszd meg tartalmainkat! Néhány oldalunk ugyan még hiányos, de folyamatosan töltjük fel a tartalmakat, így naponta találkozhatsz új cikkekkel és/vagy információkkal. Benne vagy? Akkor BAM!

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!