Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

BAM! Elindult Békéscsaba online diákújságja és ifjúsági információs portálja!

Ha egy olyan oldalt kerestél, ami neked és rólad szól, akkor jó helyen jársz! Mostantól téged is várunk folyamatosan frissülő fontos, hasznos és érdekes tartalommal, videókkal és képekkel.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: BAM
Megjelent: 2018. március 21., szerda 00:01
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: BAM
Megjelent: 2018. március 21., szerda 00:01

Bő három hónappal ezelőtt ült először össze szerkesztőségünk az Új Fejezet Békés Megyéért Ifjúsági Egyesület égisze alatt az Andrássy Úti Társaskörben (ATK), hogy létrehozzuk az első csabai ifjúsági és diák-médiaközpontot. A Békéscsabai Alkotó Média (BAM) nevet választottuk, mert úgy gondoltuk és éreztük, hogy valóban valami maradandót szeretnénk alkotni. Ennek az alkotómunkának a gyümölcse ez a portál is, amelynek reméljük te is visszatérő látogatója leszel.

Ha körbenézel a neten, több nekünk, fiataloknak szóló oldalt is találsz, azonban ezek túlnyomó többsége vagy csak egy témakörre (leginkább az oktatásra) fókuszál, vagy olyan dolgokról ír, mint általában a tinimagazinok. Akad persze néhány változatosabb is, azonban ezek leginkább egy-egy adott város fiataljaihoz szólnak. Közel tízezren koptatjuk a padokat a városi középsulikban, ezért úgy gondoltuk, hogy ha valahol elkélne egy városi diákújság, akkor itt, Békéscsabán mindenképp.

Azt tapasztaljuk ugyanis, hogy hiába vagyunk sokan, alig tudunk valamit egymásról, sőt magáról a városról sem. Vannak ugyan kedvenc helyeink, de nem nézünk körbe, így sok mindenről lemaradunk, mert nem tudjuk, hogy hol, mit érdemes megnézni, mi történik a közeljövőben, vagy akár csak azt, hogy hol lehet egy picit leülni dumálni. Többek között ezeken szeretnénk változtatni, illetve elmondani a világnak, hogy milyenek is vagyunk mi, békéscsabai diákok.

Tesszük mindezt nemcsak írásban, hanem képeken és videókon, na meg az egységes középiskolai sulirádión keresztül, amely utóbbit április 9-től hallhatjátok eleinte kéthetente, majd terveink szerint hetente a város minden középiskolájában, a hétfői nagyszünetekben.

Tarts hát velünk, olvasd és oszd meg tartalmainkat! Néhány oldalunk ugyan még hiányos, de folyamatosan töltjük fel a tartalmakat, így naponta találkozhatsz új cikkekkel és/vagy információkkal. Benne vagy? Akkor BAM!

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!