Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Az angyalok Békéscsabán jártak

Idén negyedik alkalommal zajlott le az az eredetileg Debrecenből indult, mára szinte országos kezdeményezés, ami arról szól, hogy a rászorulók is ajándékokat kaphassanak karácsonyra. Békéscsabán a Játszótér Közhasznú Alapítvány szervezésében adományozhattak az „angyalok”, így teljesülhettek a rászoruló gyermekek kívánságai. Bárki, aki segíteni akart megvehette, majd 17-én odaajándékozhatta meglepetését.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Helyben
Megjelent: 2021. december 18., szombat 20:16
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Helyben
Megjelent: 2021. december 18., szombat 20:16

Az ajándékot adó és kapó, felnőttek és gyerekek, akik rendezvény kezdetéig énekeltek, beszélgettek pénteken, délután 5 óra előtt nem sokkal. Mikó Melinda köszöntött mindenkit, majd szépen, sorban és meghitten minden gyermek megkapta az ajándékát. Ezután a gyerekek, felnőttek tovább beszélgettek, valamint az otthon egyik lakója átadta hálájuk jeléül készített kis ajándékukat.

Mikó Melinda a rendezvényt követően elmondta, hogy idén 14 gyerek karácsonyát tették szebbé az angyalok. – Vannak olyanok, akik már visszatérően ajándékoznak az otthon lakóinak, így velük együtt számítunk arra, hogy jövőre is együtt ünnepelhessünk azokkal, akiknek szükségük van rá – mondta a Játszótér Közhasznú Alapítvány békéscsabai vezetője.

A gyerekeknek tetszett a szépen feldíszitett karácsonyfa és a megterített asztal, amelyeken édességek, ropogtatni és innivalók, sütemények voltak. Hozzátette, aki lemaradt volna az ajándékozásról ne csüggedjen, hiszen önkéntes csapatuk havonta látogatja az otthonban élő családokat, amikor együtt sütnek, játszanak a gyerekekkel és felnőttekkel egyaránt. Aki továbbra is segíteni szeretne az otthon lakóinak az a +36207474851 telefonszámon, vagy a Játszótér Alapítvány oldalán érdeklődhet.

 

Fotó: Fosztó Zoltán

 

 

 

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!