Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Angyalbörze – legyél te is angyal!

Idén, már negyedik alkalommal lehet bárkiből angyal, és segítheti a Családok Átmeneti Otthonában lakók életét. Békéscsabán első alkalommal 2018 decemberében adták át az angyalok azokat az ajándékokat, amelyeket felajánlásokból kaphattak meg a a Családok Átmeneti Otthonában élő gyerekek. A Debrecenből induló kezdeményezés mára már országos eseménnyé nőtte ki magát. A békéscsabai eseményekből a Játszótér Alapítvány is kiveszi a részét.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Helyben
Megjelent: 2021. november 29., hétfő 10:14
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Helyben
Megjelent: 2021. november 29., hétfő 10:14

A Játszótér Közhasznú Alapítvány online elérhetődokumentumában megtalálható, hogy kinek, mire lenne szüksége a legjobban, ez ITT található. Nincs más teendő, mint beírni az adatokat és megvenni az ajándékot, majd becsomagolni azt. Az ünnepi átadó esemény december 17-én egy családias program keretén belül lesz megtartva (az esemény Facebook posztja ITT elérhető), akkor lehet odaadni az ajándékokat.

 

Aki szeretne segíteni, de nem teheti meg, hogy egy komplett játékot vásároljon, akkor a részéről a legkisebb segítség is jól jöhet a kis lakók számára. Minden gesztus számít, minden összegyűlt forint az ott lakók javát szolgálja majd.

Bárkiből lehet angyal!

 

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!