Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Andrássy-bál 2019: Une soirée à Paris

Idén is megrendezésre került az Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium diákjainak közkedvelt eseménye, amely ezúttal Franciaországot, pontosabban Párizst hozta el az iskolába.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet / Fotók
Megjelent: 2019. március 16., szombat 14:57
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet / Fotók
Megjelent: 2019. március 16., szombat 14:57

Az Andrássy-bált minden évben a 11. C. osztály szervezi, amely azzal az ötlettel állt elő, hogy az idei bál témája legyen: Egy éjszaka Párizsban. Ennek megfelelően március 7-én a francia trikolór színeibe öltözött az iskola ebédlője, amely rendezvényteremként is funkcionál.

Kora este nyíltak meg a kapuk a vacsorás jeggyel rendelkező vendégek előtt, majd nem sokkal később Szabó László intézményvezető köszöntötte a diákokat, aki kiemelte, hogy a bál hagyománnyá vált az iskola életében, hiszen immár ötödik alkalommal került megrendezésre.

A vacsora elfogyasztása után került sor a nem vacsorás jeggyel rendelkező vendégek fogadására, akik azért természetesen nem maradtak éhen, hiszen a 11. C. osztály igen bőséges és finomságokkal teli büféről is gondoskodott a bál teljes ideje alatt.

A bejáratnál Berta Jimmy pantomimes performanszai fogadták az érkezőket, megalapozva már rögtön a bejáratnál a jó hangulatot, majd 19 órától DJ Oliver Fox vette át az irányítást, ő felelt ugyanis a bál zenei kínálatáért. Innentől fogva 22 óráig egy pillanatra sem állt meg a buli és a táncos jókedv, aki pedig szerette volna megörökíteni a francia hangulatot, az a fotófalnál állhatott a kamerák elé. Az este utolsó momentuma az Ismerős Arcok: Nélküled című dala volt, amelyet egymást átkarolva, közösen énekeltek el a bálozók.

Kilencedikesként az első bálom volt ez, ami nem is lehetett volna jobb. Nagyon jól éreztük magunkat és elfogott egy különös érzés… Egy érzés, amit csak az ismer, aki ide jár és azt mondhatja: „Mi egy vérből valók vagyunk.”

Galéria

Fotók: Ati

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!