Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 24., péntek

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

Amit Békéscsabán a diákok minden évben várnak: Csabai Garabonciás Napok

Ha azt mondjuk, hogy Gara, akkor több százezren tudják egyből, hogy Magyarország legnagyobb középiskolás rendezvényéről beszélünk, amely 2022-ben lesz 30 éves.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. október 12., hétfő 00:03
Írta:   |  Forrás: BAM
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2020. október 12., hétfő 00:03

Új cikksorozattal jelentkezünk megújult honlapunkon, amelynek keretében terveink szerint minden hónapban egy olyan témát emelünk ki, amely közvetlenül érinti a csabai diákokat, fiatalokat, így természetesen titeket is megkérdezünk róla egy online kérdőíven/űrlapon, majd az eredményekkel megkeressük az illetékeseket, hogy reagálhassanak azokra. Első ilyen témánk a Csabai Garabonciás Napok.

Nem tudjuk, hogy belegondoltatok-e már a rendezvény honlapján olvasható számadatokba:

  • 239 jelölt,
  • 375 kampányfőnök,
  • 4700 stábtag,
  • 417 ezer diák.

Óriási számok ezek, egy ekkora városban pedig pláne. A számokon túl azonban érdemes belegondolni abba is, hogy a rendezvény közel harminc éve indult, amely idő alatt sokat változott a világ, így maga a Gara is. Mi például kíváncsiak lennénk egy olyan Garabonciás Napokra, ahol mondjuk csak olyan eszközöket, módszereket, technikát lehetne használni, amelyek a kilencvenes években álltak rendelkezésre, de most nem rólunk van szó, hanem rólatok.

A ti véleményetekre, értékelésetekre vagyunk ugyanis kíváncsiak, amelyet az ide kattintva elérhető online űrlap segítségével juttathattok el hozzánk 2020. október 25., vasárnap éjfélig.

Az űrlapon a jelen és a közelmúlt csabai középiskolásinak véleményére vagyunk kíváncsiak, így kérjük a középkorú és idősebb felnőtteket, valamint az olyanokat, akik csak kívülről alkotnak véleményt a rendezvényről, hogy ne itt és most közöljék azt. A kérdőív célja ugyanis az, hogy lehessen valamiféle következtetést levonni abban a tekintetben, hogy mik azok a Garával kapcsolatban, amivel meg vagytok elégedve, és mik azok, amikkel kevésbé.

Az eredményeket természetesen közöljük majd, ahogy azt is, hogy a szervezők mit szólnak azokhoz.

Mi a véleményed a Garáról?


 

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!