Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2022. augusztus 9., kedd

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

A konfettiken és a szerpentinen innen, a fekete bárányokon túl. Jegyzet a Szilveszterre hangolva

December 31-e Magyarország szerte közismert nap, amiről mindenkinek az önfeledt nevetés és tánc jut eszébe némi pezsgő keretében. Ilyenkor az emberek búcsúztatják az ó évet és köszöntik az újat, míg az utcák tűzijátékoktól és a hangulatot biztosító zenéktől hangosak.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Nem vicc
Megjelent: 2021. december 31., péntek 18:10
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Nem vicc
Megjelent: 2021. december 31., péntek 18:10

Ezen az egy napon emberek milliói ünnepelnek, búcsúztatják az ó évet és köszöntik az újat. Az utcák durrogásoktól és a vidám társaságoktól hangosak December 31. – e Magyarország szerte közismert dátum, amelyet mindenki a bulizáshoz társít. Nincs kedved hozzá? Ne ijedj meg, nem te vagy a fekete bárány.

Csak azért, mert mindenki bulizni megy neked nem muszáj. Ki mondta, hogy kötelező jól éreznéd magad, táncolnod, nevetned? Mi van, ha nincs meg hozzá a hangulat vagy a társaság, vagy szimplán csak fáradt vagy? Semmi. Majd akkor bepótolod máskor vagy jövőre. Hidd el sokkal jobb lesz mintha ma elmennél valahova csak azért, mert a baráti körből senki nincs otthon és végig unnád az egészet.

Ha mégis bulizol ma este akkor jó szórakozást!

A Szilveszteri bulik tűzijátékának a fénye elhomályosul néhány nap múlva, az újévi köszöntők hangja is a távolba vész. Lecsengenek az ígéretek és jönnek a szürke hétköznapok.

De miért szomorúak sokan mégis pár héttel Szilveszter után? A válasz egyszerű: a fogadalmaik miatt. Ezért ne felejtsd el, ha fogadalmat tennél az idén: olyan reális célt tűzz ki magad elé, ami fontos neked, és hajlandó vagy tenni érte. Így jó eséllyel nem futsz majd olyan hibába, mint oly sokan és nem kell majd feladnod néhány nap vagy hét után. Ügyesen válassz célt, de ne csak most, hanem az év 365 napján!

Boldog Új évet mindenkinek!

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2022
Minden jog fenntartva!