Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

A Békéscsabai Diákönkormányzat Virtuális VIP-online programot szervez

A Városi DÖK helyzetét nem könnyítették meg az elmúlt hónapok. Sok programról le kellett mondaniuk, de végül a sok ötletelés meghozta a gyümölcsét, így idén már nem hagyják veszni a Városi Ifjúsági Parlament (VIP) rendezvényeit

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2021. január 29., péntek 15:14
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Diákélet
Megjelent: 2021. január 29., péntek 15:14

A programsorozatot általában novemberben szokták megszervezni a Csabagyöngye Kulturális Központban. Az őszi VIP-en többnyire olyan témákról esik szó, mint a továbbtanulás vagy a környezetvédelem. Bár tavaly novemberben még láttak esélyt az esemény megrendezésére, de rövidesen ezután bevezették a pandémiás intézkedéseket. A városi DÖK tagok  semmiképp sem akarták elvetni az ötleteiket, ezért neki láttak azok megvalósításának. Folyamatosan online gyűléseket szerveztek, kidolgozták a szekcióterveket és a Békéscsabai Alkotó Média tagjainak segítségével az előadásokat videó formájában rögzítették, így a csabai diákságnak online eseményként tudják átadni ezeket.

Az online VIP videók egyesével, minden héten hétfőn jelennek meg február 1.-jei kezdettel. Az előadások a Békéscsabai Diákönkormányzat Facebook és Instagram oldalán lesznek megtalálhatóak, de az érdeklődők hétről-hétre a BAM oldalán is kapnak tájékoztatást.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!