Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 24., péntek

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

76 diákot jutalmaztak kimagasló teljesítményéért a BSZC-ben

Országos versenyeken elért kimagasló eredményeket elért diákokat és felkészítő pedagógusaikat köszöntöttek május utolsó napján a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) Vásárhelyi Pál Szakgimnázium dísztermében.

Írta:   |  Forrás: Behír.hu - Szendi Rita  |  Rovat: Ügyes
Megjelent: 2018. június 5., kedd 20:38
Írta:   |  Forrás: Behír.hu - Szendi Rita
Rovat: Ügyes
Megjelent: 2018. június 5., kedd 20:38

Mucsi Balázs, a Békéscsabai Szakképzési Centrum főigazgatója a díjátadón kiemelte, hogy míg tavaly közel hatvan tanulót és ötven felkészítő tanárt jutalmaztak, addig idén hetvenhat diákot és negyvenhat pedagógust ismertek el.

A díjazottak között volt Molnár István is (vele mi is beszélgettünk), aki egy országos matematika versenyen állhatott fel a képzeletbeli dobogó második fokára.

A KÖMAL országos matematika versenyen értem el második helyezést. A megmérettetésre az ország minden pontjáról be lehet küldeni feladatokat. A versenyt különböző korcsoportokban hirdetik meg, én a 11-12.-es korosztályban indultam” – árulta el a BSZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziumának tanulója.

Idén a legjobbak legjobbjait díjaztuk. Elmondhatjuk, hogy méltán büszkék lehetünk ifjainkra és az őket felkészítő pedagógusainkra, szakoktatóinkra és képzőhelyeinkre” – fejtette ki Mucsi Balázs.

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!