Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2019. augusztus 25., vasárnap

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

76 diákot jutalmaztak kimagasló teljesítményéért a BSZC-ben

Országos versenyeken elért kimagasló eredményeket elért diákokat és felkészítő pedagógusaikat köszöntöttek május utolsó napján a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSZC) Vásárhelyi Pál Szakgimnázium dísztermében.

Írta:   |  Forrás: Behír.hu - Szendi Rita  |  Rovat: Ügyes
Megjelent: 2018. június 5., kedd 08:44

Mucsi Balázs, a Békéscsabai Szakképzési Centrum főigazgatója a díjátadón kiemelte, hogy míg tavaly közel hatvan tanulót és ötven felkészítő tanárt jutalmaztak, addig idén hetvenhat diákot és negyvenhat pedagógust ismertek el.

A díjazottak között volt Molnár István is (vele mi is beszélgettünk), aki egy országos matematika versenyen állhatott fel a képzeletbeli dobogó második fokára.

A KÖMAL országos matematika versenyen értem el második helyezést. A megmérettetésre az ország minden pontjáról be lehet küldeni feladatokat. A versenyt különböző korcsoportokban hirdetik meg, én a 11-12.-es korosztályban indultam” – árulta el a BSZC Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Szakgimnáziumának tanulója.

Idén a legjobbak legjobbjait díjaztuk. Elmondhatjuk, hogy méltán büszkék lehetünk ifjainkra és az őket felkészítő pedagógusainkra, szakoktatóinkra és képzőhelyeinkre” – fejtette ki Mucsi Balázs.

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM Híradó

BAM TV

Csak egy kérdés

Mit gondolsz a nyári és téli időszámításról?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2019 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!