Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

29. Garabonciás Napok! Bemutatkoznak a jelöltek! Toszeczki Richárd Márk – Triffection – Közgé – Galériával

Ahhoz, hogy egy diákpolgármester jelölt jól szerepeljen és egy éven át diákpolgármesterként képviselhesse Békéscsaba diákjait, elengedhetetlenek a rátermett kampányfőnökök és egy összetartó stáb. Képekkel mutatjuk be a jelölteket, valamint a mellettük és mögöttük álló sokaságot.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Gara 2021
Megjelent: 2021. szeptember 29., szerda 16:55
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Gara 2021
Megjelent: 2021. szeptember 29., szerda 16:55

A videós posztban ITT már megszólaltak a jelöltek és elindult a jelöltek bemutatása egy riportsorozatban. Amíg az írásos bemutatkozást az abc elejéről, addig a fotósorozatot az abc végéről indítjuk, így a negyedik fotógalériával szereplő iskola a Közgé és Toszecki Richárd Márk.

 

Jelölt Neve: Toszeczki Richárd Márk

– Iskola, osztály: KÖZGÉ (Széchenyi István Két Tanítási Nyelvű Közgazdasági Technikum és Kollégium) tanulója vagyok és jelenleg 10/F osztályos.

Életkor: 17

Kedvenc tevékenység, hobbi: Nagyon szeretek zenét hallgatni illetve iskolán túli, plusz dolgokban részt venni, akárcsak az MCC programja.

Kedvenc étel: imádom az összes gyümölcsöt

Továbbtanulási elképzelések, tervek: Továbbtanulás terén a jogot vettem fel a listámra! Majd az egyetem után a közéletben szeretnék elhelyezkedni.

Legmeggondoltalanabb cselekedet: Most így hirtelen nem tudnék egyet kifejezetten kiemelni, azonban tudom magamról hogy viszonylag hirtelen haragú vagyok sajnos. Az elmúlt időben és a felkészülés alatt is a kampányfőnökeimmel sikerült javítani ezen a tulajdonságomon szerencsére.

Tett, amire a legbüszkébb vagy: Egyértelműen az, hogy elindultam a Garabonciás napokon! Azonban a stábomra vagyok a legbüszkébb. Elmondani nem tudom mekkora öröm és büszkeség van bennem amikor látom, hogy milyen szorgosan munkálkodnak táncon és díszletezésen. Annyira de annyira sok mindent köszönhetek nekik hogy az felfoghatatlan. Köszönöm nektek itt is skacok!

 

Fotó: Hajdú Hetény

 

 

A garabonciással kapcsolatos riportsorozatot és a cikkeket, képgalériákat a GARA 2021 menüpont alatt találjátok, a jelöltek videós bemutatkozásai ITT nézhetőek meg.

Kérünk, hogy nyomj egy LIKE-ot, kövesd a BAM oldalát és ha ezt a két dolgot megtetted, akkor már ne hagyd ki a megosztás gombot sem. Köszi! 😊

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!