Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 24., péntek

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

29. Garabonciás! Bemutatkoznak a jelöltek: Szántó Zalán – Refire

A Garabonciás napok főszereplői a Békéscsabán tanuló középiskolás diákok, de a diákpolgármester jelöltek kerülnek leginkább a reflektorfénybe. Sorozatunkban mi is rájuk irányítjuk a fókuszt, őket mutatjuk be, ezúttal egy pár kérdéses riport segítségével.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Gara 2021
Megjelent: 2021. szeptember 26., vasárnap 09:20
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Gara 2021
Megjelent: 2021. szeptember 26., vasárnap 09:20

Minden jelölt ugyanarra a kérdéssorra válaszol, ezeket a riportokat közzétesszük a BAM oldalán, illetve egy-egy képsorozatot is készítettünk a jelöltekről és a stábjukról is. Most az Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium diákpolgármester jelöltje, Szántó Zalán válaszol.

 

–          Mi motivált, hogy elindulj a diákpolgármesteri székért?

–         Az volt a fő motiváció, hogy segítsek a diákoknak, ezen kívül az, hogy nagyon sok mindent megvalósítsunk, hogyha esetleg nyerünk, illetve magamat is szeretném ezzel fejleszteni.

 

–          Mi a pártotok legfőbb programja?

–         Az előző évben elmaradt a Garabonciás Napok. Célunk, hogy minél több diákban visszajöjjön az a Garabonciás iránti feeling, ami esetleg elveszett az elmúlt időszakban. Ezt legfőképp az egyik programunkon lesz majd tapasztalható, ami a Mamma Miában lesz megtartva szerda este!

 

–          Milyen ígéretet valósítasz meg, ha egy éven keresztül diákpolgármester leszel?

–         A 3 kampánypontunkon kívül minden tőlem telhetőt próbálok megtenni a diákokért. Az esetlegesen felmerülő problémákat továbbítom majd a Polgármester Úrnak.

 

–          A felkészülési időszakban mi okozta a legnagyobb nehézséget és mi ment a legkönnyebben?

–         A legnehezebbnek a nyári gyűléseket mondanám, nagyon nehéz volt összeszedni a stábot a nyári szünetben. Hogy őszinte legyek, semmi se ment könnyen, viszont éppen ezért vagyok nagyon büszke a stábomra, hogy mégis megcsináltuk. Ezenkívül számunkra nagyon fontos a jó hangulat. Úgy gondolom, hogy a felkészülésünk nagyon jó hangulatban telt és telik.

 

–          Miben próbáltatok másként gondolkodni, mint az elődök?

–          Már a Diáknapokon is elég sok mindent másképp csináltunk, mint a előző évek stábjai. Most is megpróbálunk egyedibbek alenni. Különleges programjaink lesznek, a főtéren nagyon sok programot rendezünk, amire eddig nem nagyon volt példa.

 

–          Ha két mondatban kellene megfogalmazni, akkor mivel vennéd rá a zsűritagokat, hogy rád szavazzanak?

 

–         Minden Békéscsabai Diákot meghallgatnánk és képviselnénk. Azért lennék én a megfelelő választás, mert minden munkát, amit megkapok, megpróbálok maximálisan elvégezni.

A riportsorozatot és a garabonciással kapcsolatos cikkeket, képsorozatokat ITT találjátok, a jelöltek videós bemutatkozásai ITT nézhetőek meg.

Kérünk, hogy nyomj egy LIKE-ot, kövesd a BAM oldalát és ha ezt a két dolgot megtetted, akkor már ne hagyd ki a megosztás gombot sem. Köszi! 😊

 

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!