Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 23., csütörtök

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

29. Garabonciás! Bemutatkoznak a jelöltek: Csete Medárd – Gészi

A Garabonciás napok főszereplői a Békéscsabán tanuló középiskolás diákok, de a diákpolgármester jelöltek kerülnek leginkább a reflektorfénybe. Sorozatunkban mi is rájuk irányítjuk a fókuszt, őket mutatjuk be, ezúttal egy pár kérdéses riport segítségével.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Gara 2021
Megjelent: 2021. szeptember 30., csütörtök 08:15
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Gara 2021
Megjelent: 2021. szeptember 30., csütörtök 08:15

Minden jelölt ugyanarra a kérdéssorra válaszol, ezeket a riportokat közzétesszük a BAM oldalán, illetve egy-egy képsorozatot is készítettünk a jelöltekről és a stábjukról is. Most a Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium diákpolgármester jelöltje, Csányi Huba válaszol.

 

– Mi motivált, hogy elindulj a diákpolgármesteri székért?

– A diákság mindennapjait szeretném megszínezni, és úgy gondolom, ebben a pozícióban ezt el lehet érni, valamint tanáraim ajánlására.

 

– Mi a pártotok legfőbb programja?

–      Stábunk témája a ’90-es, 2000-es évek hangulata. Szeretnénk bemutatni ennek az időszaknak a varázsát, legyen szó a giccses öltözködésről, számos zenei stílus kicsúcsosodásáról, vagy a filmek aranykoráról, de még akár gyermekkorunk meséiről, játékairól.

 

Milyen ígéretet valósítasz meg, ha egy éven keresztül diákpolgármester leszel?

– Van pár elképzelésem, de biztosan szeretnék újraindítani egy diák közösségi teret, amilyen az ATK volt.

 

– A felkészülési időszakban mi okozta a legnagyobb nehézséget és mi ment a legkönnyebben?

– Különösebb nehézséget nem emelnék ki, a Garabonciás Napokra való felkészülés magában egy kihívás. Legkönnyebben meg szerintem a táncunk állt össze.

 

Miben próbáltatok másként gondolkodni, mint az elődök?

– Egy év kihagyás után elég nehéz volt elődeinkre hagyatkozni, ezért megpróbálunk a legjobb meglátásaink alapján cselekedni ebben az időszakban.

 

– Ha két mondatban kellene megfogalmazni, akkor mivel vennéd rá a zsűrit, hogy rád szavazzanak?

– Azt szeretném, hogy ne csak rám, hanem az egész stábunkra és kampányunkra szavazzanak. Igyekszünk a legminőségibb programokat és szórakozást nyújtani a diákságnak.

 

A riportsorozatot és a garabonciással kapcsolatos cikkeket, képsorozatokat ITT találjátok, a jelöltek videós bemutatkozásai ITT nézhetőek meg. Kérünk, hogy nyomj egy LIKE-ot, kövesd a BAM oldalát és ha ezt a két dolgot megtetted, akkor már ne hagyd ki a megosztás gombot sem. Köszi! 😊

 

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!