Ifjúsági információs portál -
Online városi diákújság, Békéscsaba

2023. március 24., péntek

Közösségi ikonok

Facebbok-oldalunkInstagram-oldalunkYouTube csatornánkRSS csatornánk

Keresés az oldalon

29. Garabonciás! Bemutatkoznak a jelöltek: Csányi Huba – Viver!

A Garabonciás napok főszereplői a Békéscsabán tanuló középiskolás diákok, de a diákpolgármester jelöltek kerülnek leginkább a reflektorfénybe. Sorozatunkban mi is rájuk irányítjuk a fókuszt, őket mutatjuk be, ezúttal egy pár kérdéses riport segítségével.

Írta:   |  Forrás:   |  Rovat: Gara 2021
Megjelent: 2021. szeptember 27., hétfő 10:15
Írta:   |  Forrás:
Rovat: Gara 2021
Megjelent: 2021. szeptember 27., hétfő 10:15

Minden jelölt ugyanarra a kérdéssorra válaszol, ezeket a riportokat közzétesszük a BAM oldalán, illetve egy-egy képsorozatot is készítettünk a jelöltekről és a stábjukról is. Most a Belvárosi Általános Iskola és Gimnázium diákpolgármester jelöltje, Csányi Huba válaszol.

 

– Mi motivált, hogy elindulj a diákpolgármesteri székért?

– Diákként érzékelek bizonyos problémákat a városban, amik még megoldatlanok. Soha sem tudok ölbe tett kézzel ülni, inkább megpróbálok én megoldás találni a bajokra. Erre a legjobb lehetőségem, hogy diákpolgármester legyek.

 

– Mi a pártotok legfőbb programja?

– Több nagy programunk lesz, mint például  egy öttusa nevezetű verseny, azonban a legnagyobb programunk egy maszkos bál lesz. A diákság már nagyon “ki van éhezve” egy ilyen jellegű programra. Október 6-án 19 órákor kezdődik és Dj Hlásznyik fogja a jó hangulatot biztosítani a Belvár aulájában

 

– Milyen ígéretet valósítasz meg, ha egy éven keresztül diákpolgármester leszel?

– Igyekszem zöldebbé tenni Békéscsabát és létrehozni egy olyan központot, ahol a diákok kifejezhetik önmagukat egy új társaságban. Ezen a helyen még a fiatal tehetségeknek is lesz lehetősége megmutatni magukat.

 

– A felkészülési időszakban mi okozta a legnagyobb nehézséget és mi ment a legkönnyebben?

– A számtalan teendő észben tartása egy igazi kihívás volt.  A díszletezéseket viszont eszméletlenül élveztük, már csak a lendületessége miatt.

 

– Miben próbáltatok másként gondolkodni, mint az elődök?

– Nagyon jó elődeink voltak a Garán, így az előző stábok tapasztalatait próbáltuk összegyúrni, és kihozni beleőle valami újat.

 

– Ha két mondatban kellene megfogalmazni, akkor mivel vennéd rá a zsűritagokat, hogy rád szavazzanak?

– A munkához való hozzáállássomal, a szorgalmammal, a flexibilitásommal és a beszédkészségemmel úgy érzem, hogy alkalmas vagyok a tanulók lehetőségeinek bővítésére Békéscsaba szerte.

 

–         Minden Békéscsabai Diákot meghallgatnánk és képviselnénk. Azért lennék én a megfelelő választás, mert minden munkát, amit megkapok, megpróbálok maximálisan elvégezni.

A riportsorozatot és a garabonciással kapcsolatos cikkeket, képsorozatokat ITT találjátok, a jelöltek videós bemutatkozásai ITT nézhetőek meg.

Kérünk, hogy nyomj egy LIKE-ot, kövesd a BAM oldalát és ha ezt a két dolgot megtetted, akkor már ne hagyd ki a megosztás gombot sem. Köszi! 😊

Copyright

Békéscsabai Alkotó Média (BAM)

©2018-2023
Minden jog fenntartva!