Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2020. július 5., vasárnap

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

28. Csabai Garabonciás Napok: a BEG, az Andrássy és a Trefort jelöltjeivel beszélgettünk

A BAM hasábjain is bemutatkozik a Youniverse, a Madventure és a Distant Legends

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2019. október 2., szerda 14:21

Youniverse – Te is egyéniség vagy!

A mai nap folyamán lehetőségünk nyílt interjút készíteni a BEG-et képviselő Youniverse stáb egyik kampányfőnökével (Papp Dorottya 11.D) és további két stábtagjával (Kasnyik Zsófia 10.D és Kacsirek Nóra 10.D).

A Youniverse stáb célja, hogy megmutassa milyen fontos szerepet is játszanak az egyéniségek. Hisz mindenki egy egyéniség és hagynunk kell kibontakozni a bennünk rejlő csillagot!

A BEG idei jelöltje Urbancsek Zalán, a stábtagok szerint egy közvetlen, rendes ember, aki teljes mértékben tud azonosulni a stábjuk témájával hisz ő maga is egy egyéniség. A lányok elmondták, hogy nagy összhang működik a csapaton belül. A tavalyi diákhetek óta körvonalazódott teljesen a stáb felépítése és témája. Szeptemberben kezdődtek meg a próbák és a forgatások is a tánchoz és a filmhez. Ezek a közös programok mindig nagyon jó hangulatban telnek és a stáb tagok örülnek, hogy egy ilyen közösségbe tartozhatnak.

„Mi nem a világot szeretnénk megváltani, Mi azt szeretnénk, hogy találd meg a helyed a világban. Gyere velünk a fellegekbe és engedd, hogy a benned rejlő csillag felragyogjon!”

Hajrá Youniverse! Hajrá Zalán!

 

Madventure – Kalandra fel!

A mai napon beszélgettünk az iskolák stábos diákjaival. A kalandos vizekre evező Andrássy Gyula Gimnázium stábjával készítettünk interjút, ahol Szák-Kocsis Benjámin a jelölt.  A kérdésekre két stábtag: Feledi Bettina, Kotroczó Evelin és egy kampányfőnök: Polyák Máté válaszolt.

Mindegyik stábtag egyetért azzal, hogy a stábon belül családias, segítőkész légkör van. Az összetartás és a közös munka teszi lehetővé ezt. A stáb létszáma 76 fő. A diákhét utáni castingon választották ki a tagokat. A kampányfőnök szerint elég felkészültek és nagyon sok munkájuk benne an.

„Beni mint jelölt nagyon erős személyiség, mindent megtesz és összetartja a csapatot. „- mondta Polyák Máté.

„Először csak az őrültség volt a kiinduló pont, de ebből a kalandot ragadtuk ki és egész nyáron dolgoztunk a díszletek részein. A stáb úgy működik, mint egy család. Kiállunk egymásért, nagyon élvezzük a közös kalandot és a happening még sok titkot rejt. „- mondták a stábtagok.

Mi szorítunk nekik és egy biztos: „Csendes nyugodt tengeren, őrült kaland nem terem!”

 

Distant Legends – Trefort és a legendák

A napokban felkerestünk minden iskola stábjából pár tagot és egy kampányfőnököt egy interjú erejéig. Most a Trefort beszélt nekünk témájukról, Pálfi Sándorról a jelöltről és hogy milyen itt a hangulat.

Témájuk a távoli legendák, ami egy teljesen más civilizációba kísér minket, mégis remek.

„Le szerettük volna dönteni az előítéleteket, ugyanis ez a Trefort nem egyenlő a régi Treforttal és sokkal többet mutat ez a téma, mint amennyit gondolnak.”- mondta a kampányfőnök.
Mint mindenhol, a stáb itt is egy közösséggé vált, aminek a jelölt a fő mozgatója.

„Sanyi egy segítőkész,megbízható ember és bármilyen konfliktus vagy komplikáció lép fel, mindig megteszi ami tőle telik.”- nyilatkoztak a stábtagok.

Így szereztek egy legendás élményt a Trefort diákjai. Hajrá Distant Legends!

 

Írta: Szigeti Boglárka és Karácson Anita

Cikk megosztása:
Keresés az oldalon
BAM TV
Copyright
BAM
©2020 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!