Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2018. május 23., szerda - Dezső

Közösségi ikonok

Facebook Twitter YouTube Instagram RSS

Időjárás
Időjárás
+27 °C    +16 °C
Keresés az oldalon

Uzsitippek Rékától: Túrókrémes szendvics csírával és friss zöldségekkel

Elindult új videós sorozatunk, amelyben Fábián Réka oszt meg veletek remek uzsonnatippeket, amelyeket ti magatok is könnyen elkészíthettek. A sorozat havonta jelentkezik majd suliidőszakban, úgyhogy emiatt is érdemes minket követni.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Pocak
Megjelent: 2018. április 27., péntek 12:08

Jön a nagyszünet, előveszed az otthon csomagolt kaját, és ahogy kibontod, máris elmegy a kedved az evéstől. Na nem azért, mintha rossz lenne az, ami otthon készült, csak már egy kicsit uncsi. Van azonban egy jó hírünk: ezen te magad változtathatsz a legkönnyebben, ráadásul mi segítünk ebben.

Ma indult videós sorozatunkban Réka ad havonta egy-egy tippet egy egyszerű, mégis finom uzsonnához, amit aztán ti is könnyedén el tudtok készíteni. Első alkalommal egy túrókrémes szendvics receptjét és elkészítési módját tesszük közkinccsé, de az alábbi videóból az is kiderül, hogy miért érdemes beépíteni a csírákat étkezéseinkbe.

Jó étvágyat kívánunk!

Megosztás és like:

A hozzászólásokra az általános internetes illemszabályok, valamint a Felhasználási feltételek oldalon foglaltak vonatkoznak. A hozzászólások tartalmával az oldal üzemeltetője, valamint a szerkesztőség nem feltétlenül ért egyet, azok a hozzászólók véleményét tükrözik.

BAM Rádió

BAM Híradó

BAM TV

Legközelebbi programok
Facebook-oldalunk
Instagram-oldalunk
Copyright
BAM
©2018 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!