Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2018. május 23., szerda - Dezső

Közösségi ikonok

Facebook Twitter YouTube Instagram RSS

Időjárás
Időjárás
+27 °C    +16 °C
Keresés az oldalon

Szerkesztőségünk két tagja tudósít élőben a Szakma Sztár Fesztiválról

Április 23-án, hétfőn megkezdődött a XI. Szakma Sztár Fesztivál Budapesten, a Hungexpo Vásárközpont G és F pavilonjában. A versenyről annak Facebook-oldalán a BAM két tagja jelentkezik be rendszeresen élőben.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Ügyes
Megjelent: 2018. április 24., kedd 11:07

A fesztiválon – amellyel egybekötve az V. SkillsHungary Nemzeti Döntőit is megrendezik – több mint 43 szakmában idén közel 300 tanuló verseng a legjobbnak járó elismerésért. Emellett szakmai és szórakoztató programok is várják az érdeklődőket a színpadon és a tevékenységszigeteken, valamint szakmai tárlatvezetésen is részt vehetnek a kilátogató diákok.

Akik nem tudtak elmenni a helyszínre, azok a Facebook live (élőközvetítés) segítségével idén is folyamatosan nyomon követhetik otthonról az esemény minden mozzanatát, méghozzá a Békéscsabai Alkotó Média két tagja, Illés Gyula és Puskely Gergő segítségével, akikkel hazaérkezésük után természetesen beszélgetünk majd élményeikről és tapasztalataikról.

Az élő közvetítéseket a rendezvény Facebook-oldalán tudjátok megtekinteni.

Megosztás és like:

A hozzászólásokra az általános internetes illemszabályok, valamint a Felhasználási feltételek oldalon foglaltak vonatkoznak. A hozzászólások tartalmával az oldal üzemeltetője, valamint a szerkesztőség nem feltétlenül ért egyet, azok a hozzászólók véleményét tükrözik.

BAM Rádió

BAM Híradó

BAM TV

Legközelebbi programok
Facebook-oldalunk
Instagram-oldalunk
Copyright
BAM
©2018 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!