Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2018. november 16., péntek

Közösségi ikonok

Facebook YouTube Instagram RSS

Időjárás
Időjárás
+17 °C    +8 °C
Keresés az oldalon

Neked fontos, hogy legyen, illetve van helyi ifjúsági média Békéscsabán?

A fejlődő világ lekövetése nem egyszerű, de az online médiának ez sikerült. Többek között ez a gondolat indított el minket, hogy létrehozzuk ezt az oldalt. De vajon jól gondolkodtunk? Erről kérdeztünk és kérdezünk még most is titeket.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2018. március 23., péntek 13:49

Kéne egy városi diákújság… Mindössze ennyi konkrétummal indultunk neki, azaz még annyival, hogy a mai modern világban a nyomtatott sajtó már nem népszerű, hiszen mindannyian a zsebünkben hordozzuk a mindentudás kis szeletét, a bárki által elérhető Internet által két kattintással megkaphatjuk a kívánt információt. Vagy mégsem?

Utóbbi kérdés azért merült fel bennünk, mert kevés olyan tartalmat találhatunk a világhálón, ahol fiatalok szólnak fiatalokhoz és ezzel együtt hasznos információkat osztanak meg egymással. Olyan oldal pedig végképp alig akad, amely azzal próbálkozik, hogy egy adott település fiataljainak szedje össze mindezt. Nálunk sem volt eddig ilyen, pedig több ezren vagyunk a városban. Számunkra tehát fontossá vált ennek a felületnek a létrehozása, de természetesen titeket is megkérdeztünk. Íme, két válasz…

Megkérdeztük

Eke Edina Mietta:
Úgy gondolom, hogy Békéscsabáról hiányzik egy ilyen platform, ahonnan több információt tudhatunk meg a helyi diákéletről. Jó ötletnek tartom, mert aki a média irányába szeretne továbbtanulni vagy csak érdekli ez a világ, akkor itt gyakorlatot szerezhet és betekinthet a kulisszák mögé. Én szívesen böngészném.”

Megkérdeztük

Bozó Szabina:
Nem tartom rossz ötletnek. Számtalan weboldalról derülnek ki információk, mégis szükség lenne egy olyan honlapra, ahol egy helyen megtalálhatóak a várossal kapcsolatos cikkek. Megkönnyítené a keresgélést, nem kellene millió internetes oldalról mazsolázgatni. Nekem sokszor az a bajom, hogy nem tudom, milyen programok lesznek a városban. Remélem lesz egy ilyen oldal, ahol ezeket megtalálom!”

A te véleményed is fontos számunkra!

Neked mennyire fontos egy helyi ifjúsági média Békéscsabán?

Cikk megosztása:
BAM Híradó
BAM TV
Csak egy kérdés

Te szereted a Csabai Kolbászt?

Legközelebbi programok
  • Nincs esemény
Copyright
BAM
©2018 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!