Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2018. május 23., szerda - Dezső

Közösségi ikonok

Facebook Twitter YouTube Instagram RSS

Időjárás
Időjárás
+27 °C    +16 °C
Keresés az oldalon

Magyar színekben az Andrássy

A hosszú hétvége előtt a gimnázium tanulói színvonalas előadással emlékeztek meg március 15-ről.

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Diákélet
Megjelent: 2018. március 21., szerda 00:07

A kötelezően végigülendő iskolai ünnepségek korában valódi felüdülést jelent egy-egy olyan színvonalú előadás, amilyet az Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium diákjai láthattak március 14-én.

A műsor a Himnusz közös eléneklésével indult, majd szép versekkel folytatódott. Március idusáról legtöbbünknek azonnal eszébe jut a 12 pont, melyet itt is hallhattunk, a háttérben némi magyar néptánccal fűszerezve, mely mozgalmasabbá tette az előadást.

Később egy pörgős dobszóló vitt még több életet a darabba, illetve hallhattuk a Fölszállott a páva… kezdetű dalt is, két gyönyörű énekhangú fiatal lány előadásában. A „hagyományos” zenei elemek mellett Republic és Kárpátia dalok is fölhangzottak szerda délelőtt az iskola színháztermében.

Ezúton is köszönjük a rendkívül színvonalas előadást minden részt vevő diáktársunknak, Buzás Edina és dr. Mázorné Rácz Erika tanárnőknek, illetve mindenkinek, aki segített a megvalósításban.

Galéria

Fotók: BAM – Fábián Réka

Megosztás és like:

A hozzászólásokra az általános internetes illemszabályok, valamint a Felhasználási feltételek oldalon foglaltak vonatkoznak. A hozzászólások tartalmával az oldal üzemeltetője, valamint a szerkesztőség nem feltétlenül ért egyet, azok a hozzászólók véleményét tükrözik.

BAM Rádió

BAM Híradó

BAM TV

Legközelebbi programok
Facebook-oldalunk
Instagram-oldalunk
Copyright
BAM
©2018 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!