Ifjúsági információs portál -
online városi diákújság, Békéscsaba

2018. május 23., szerda - Dezső

Közösségi ikonok

Facebook Twitter YouTube Instagram RSS

Időjárás
Időjárás
+27 °C    +16 °C
Keresés az oldalon

A globális világpusztítás

Ha az emberiség nem tér hamar magához, akkor nem nézünk hosszú jövő elé. Egy globális világproblémát csak egy globális összefogás menthet meg, amelyben a mi magunk mindennapi feladatai is megvannak. Csak oda kell egy kicsit figyelnünk!

Írta:   |  Forrás: BAM  |  Rovat: Zöldülj!
Megjelent: 2018. március 21., szerda 00:08

Állj meg egy percre ebben a rohanó világban, és csukd be a szemed! Képzeld el bolygónkat: a jégmezőket, az esőerdőket, a pálmafákat, a gyümölcsöket, az állatokat! Ha most kinyitod a szemed és körülnézel, még láthatod mindezt a valóságban, de azt kell közölnöm veled, hogy az emberiség nemhogy figyelmetlen és felelőtlenül károsítja bolygóját, hanem a saját jövőjét is elkezdte pusztítani.

Ha az emberiség hamar nem tér magához és nem kezd mihamarabb tenni a globális klímaváltozás, a környezetszennyezés és-pusztítás ellen, akkor nem sokáig kell azon a problémán rágódni, hogy egy szélkerék mennyire rondít bele a táj szépségébe, mivel már nem lesz mit nézni! Akkor pedig már késő lesz, hiszen nem nézhetünk hosszú jövő elé, a világvége pedig már nem csak egy rémhír lesz.

Világunkat azonban közösen még meg tudjuk menteni. Közösen, hiszen egy globális problémát csak egy globális összefogás menthet meg. Ebben mindannyiunknak megvan a maga feladata, ami a legtöbbször nem áll másból, mint egy kis odafigyelésből és rossz szokásaink megváltoztatásából áll. Többek között erről szól ez a rovat, na meg mindenről, ami ma még a természet része. A cél, hogy maradjon is az!

Megosztás és like:

A hozzászólásokra az általános internetes illemszabályok, valamint a Felhasználási feltételek oldalon foglaltak vonatkoznak. A hozzászólások tartalmával az oldal üzemeltetője, valamint a szerkesztőség nem feltétlenül ért egyet, azok a hozzászólók véleményét tükrözik.

BAM Rádió

BAM Híradó

BAM TV

Legközelebbi programok
Facebook-oldalunk
Instagram-oldalunk
Copyright
BAM
©2018 Új Fejezet Békés Megyéért
Ifjúsági Egyesület
Minden jog fenntartva!